​✔ ​ Private og erhverv

​✔ ​ Kvalitetsgaranti

​ Alt indenfor murer - og entreprenørarbejde

Midtjyllands bedste murer & entreprenør

Telefon: 86 87 12 30

Flisearbejde​

Skal køkkenet, køkkenvæggen, badeværelset, entreen eller hele huset have nye fliser, står vi gerne for flisearbejdet. Vælg Nedergaard Murer & Entreprenør, hvis du vil være sikker på en løsning i topklasse. Kvalitet og god service til fornuftige priser er noget af det, vi er kendt for, og sådan har vi tænkt os, det skal blive ved med at være.

Tilfredshed og flisearbejde

Det er ikke vores hensigt at prale, men vi har været i faget rigtig mange år, og vi har en god kundekreds, som ofte anbefaler os til andre. Derfor tør vi godt love, du bliver glad for det flisearbejde, vi leverer. Skulle der mod forventning være mangler, så udbedrer vi naturligvis indtil, du bliver tilfreds.

Et solidt og flot fliseresultat​

Vi anvender silikonefuge, som er det bedste materiale til flisearbejde. Det sikrer et solidt og pænt resultat, som du kan glæde dig over og være stolt af at vise frem. Derudover kører vi ud i Silkeborg og resten af landet.

Kontakt os omkring flisearbejde

Kontakt os på telefon 86 87 12 30 eller fang os på snedergaard@mail.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for flisearbejde.

​Nedergaard Murer & Entreprenør ApS

CVR: 18 62 62 84

Vestervang 14, 8882 Fårvang

​Tlf.: 86 87 12 30

​E-mail: snedergaard@mail.dk