Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi bygger nyt badeværelse og laver renovering af badeværelse

Badeværelset er et af de rum, vi opholder os meget i. Derfor er det vigtigt, det er udført med fokus på både funktionalitet, holdbarhed og en pæn æstetisk finish.

​Hos Nedergaard Murer & Entreprenør klarer vi alt indenfor badeværelser. Hvad enten det er renovering af det gamle eller et helt nyt badeværelse, står vi gerne til rådighed. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit nye badeværelse i Fårvang, Bjerringbro, Hammel og Silkeborg og resten af landet.​

Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring, og derfor kan vi bidrage med kyndig vejledning gennem hele processen – lige fra valg af materialer til vedligeholdelse.

Badeværelse efter dine ønsker

Skal du have lavet nyt badeværelse, tager vi en grundig snak med dig om dine ønsker og behov. Skal det være simpelt og stilrent, eller skal det være mere dynamisk? Vi sørger for et nyt badeværelse, der matcher dine forventninger og din økonomi.

Det kan også være, at det ikke er hele rummet, der skal laves om, men at du fx ønsker at få et nyt bad – det klarer vi naturligvis også med et smil.

Få et uforpligtende tilbud

​Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Indtast dine oplysninger i formularen og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT​ Os
​- OG FÅ FINGRENE I VORES BROCHURE​

​nedergaard murermester & entreprenør aps

CVR: 18 62 62 84

Vestervang 14, 8882 Fårvang