Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kloakmester udfører alle former for kloakarbejde

Hos Nedergaard Murermester & Entreprenør har vi en kloakmand, som udfører vi alle former for service, opbygning og reparation af kloak nær Fårvang, Silkeborg, Bjerringbro og Hammel. Vi har tilknyttet en autoriseret kloakmester, så vi kan rykke ud ved både store og små opgaver indenfor anlæg og byggeri.

Forskellige opgaver udføres af vores kloakmester

Hvad enten det er nye afløbsinstallationer, en udvidelse af kloaksystemet eller noget helt andet, kan vi udføre opgaven effektivt og tilbyde ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav. Vores kloakmester udfører reparationer af kloaknettet, hvis et rør bliver stoppet. Vi laver også mindre nedrivninger af kloak.

Kloakservice – forebyg eventuelle skader

Det er vigtigt, at kloakken tilses med jævne mellemrum for at sikre, at der ikke er fejl eller skader på den. Med kloakservice forebygger du, at der kommer skade på boligen eller bygningen i tilfælde af ekstremt vejr som fx skybrud. Få en autoriseret kloakmester til at besigtige dine rør – især hvis du har mistanke om, at noget kan være galt, slidt eller ikke lever op til aktuelle standarder.

Kontakt dit lokale kloakfirma og få en god pris​

Kvalitet og høj faglig kompetence er nøgleordene i vores virksomhed og arbejde, som vi udfører for private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Vores kloakmester giver altid gerne et uforpligtende skriftligt tilbud eller en overslagspris på dit projekt.

Kontakt os på telefon 86 87 12 30 eller skriv på vores mail snedergaard@mail.dk, for yderligere information.

Få et uforpligtende tilbud

​Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Indtast dine oplysninger i formularen og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT​ Os
​- OG FÅ FINGRENE I VORES BROCHURE​

​nedergaard murermester & entreprenør aps

CVR: 18 62 62 84

Vestervang 14, 8882 Fårvang