​✔ ​ Private og erhverv

​✔ ​ Kvalitetsgaranti

​ Alt indenfor murer - og entreprenørarbejde

Midtjyllands bedste murer & entreprenør

Telefon: 86 87 12 30

Nybyggeri

Skal der udføres nybyggeri, kan vi være behjælpelige. Uanset om det er en ekstra overetage, et nyt værelse, en udestue eller noget helt andet, kan vi udføre opgaven efter dine ønsker og behov.

Unikke løsninger inden for nybyggeri​

Har du en særlig ide inden for nybyggeri, som du ønsker udført, så tag en snak med os om mulighederne. Vi har stor erfaring i unikke løsninger, hvor der stilles høje krav til kvalitet, funktionalitet og den pæne æstetiske finish.

Lad os stå for totalentreprisen​

Vi står også gerne for totalentreprisen i forbindelse med nybyggeri, så du selv slipper for det besværlige arbejde med koordinering af håndværkere, overholdelse af tidsplaner og budget m.v. Vi sørger med andre ord for alt fra A til Z – naturligvis i samråd med dig i hele processen.

Vi har et tæt samarbejde med blandt andet elektrikere, malere og VVS-installatører, som vi kan tage med på nybyggeriet. Har du selv håndværkere, som du ønsker, vi anvender, gør vi selvfølgelig det. Samtidig kører vi både ud i Silkeborg og hele landet. 

Kontakt os omkring nybyggeri

Er du interesseret i at høre mere om nybyggeri? Så kontakt os allerede i dag på telefon 86 87 12 30 eller på vores mail snedergaard@mail.dk.

​Nedergaard Murer & Entreprenør ApS

CVR: 18 62 62 84

Vestervang 14, 8882 Fårvang

​Tlf.: 86 87 12 30

​E-mail: snedergaard@mail.dk