Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kloakseparering: adskillelse af spildevand og regnvand

Skal du have etableret kloakseparering i Silkeborg, Bjerringbro, Hammel eller omegn, så står vi hos Nedergaard Murermester & Entreprenør ApS i Fårvang klar til at udføre opgaven. Vi har mange års erfaring med separering af kloak, og vores arbejde bliver altid udført af en autoriseret kloakmester.

Hvad er fordelene ved kloakseparering?

Vores nuværende kloaksystem lider overlast på grund af klimaforandringer såvel som øget befolkningstilvækst, og det koster på sigt rigtig mange penge både får de enkelte boligejere, forsikringsselskaber og for samfundet generelt. Derfor er der behov for kloakseparering, så kloaksystemet ikke bliver belastet i samme høje grad, og det medfører også en række andre fordele.

Ved at separere spildevandet kan man sikre, at regnvandet løber direkte ned i søer og lignende, og dermed bliver rensningsanlæggene også belastet i mindre grad. Samtidig betyder det, at spildevandsafgiften ikke vil stige så markant, som den ellers ville have gjort, og det kommer i sidste ende dig som boligejer til gode.

Få et uforpligtende tilbud

​Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Indtast dine oplysninger i formularen og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT​ Os
​- OG FÅ FINGRENE I VORES BROCHURE​

​nedergaard murermester & entreprenør aps

CVR: 18 62 62 84

Vestervang 14, 8882 Fårvang