Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Støbning af fundament og andet støbearbejde udføres

Skal du have støbt et fundament til dit hus, sommerhus, et skur eller en garage, eller har du brug for professionel udførelse af andet støbearbejde? Så står vi hos Nedergaard Murermester & Entreprenør ApS i Fårvang klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med forskellige former for støbeopgaver, og ingen opgave er hverken for lille eller for stor til, at vi kan løse den.

Vi hjælper blandt andet kunder i vores eget lokalområde omkring Hammel, Silkeborg og Bjerringbro, men vi dækker også resten af landet, så det er bare med at ringe eller skrive til os, hvis du har en opgave, så kommer vi ud til dig.

Vores støbearbejde udføres i højeste kvalitet

Vi står for et arbejde, der bliver udført med vægt på kvalitet fra start til slut, og det gælder, uanset om du har behov for støbning af fundament, gulve eller noget helt tredje. Vi er medlem af Byg Garanti, som er din garanti for godt håndværk.

Vi kan udføre støbearbejde til konkurrencedygtige priser i forbindelse med:

  • ​Nybygning
  • ​Ombygning
  • ​Tilbygning
  • ​Reparation
  • Renovering

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på støbning af fundament

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde med støbning og opbygning af fundament, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig en konkret pris på lige netop dit støbearbejde? Så kontakt os endelig allerede i dag. Du kan med fordel ringe til os på telefon 86 87 12 30, men du kan også skrive til vores e-mail snedergaard@mail.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt.

Få et uforpligtende tilbud

​Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Indtast dine oplysninger i formularen og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT​ Os
​- OG FÅ FINGRENE I VORES BROCHURE​

​nedergaard murermester & entreprenør aps

CVR: 18 62 62 84

Vestervang 14, 8882 Fårvang