​✔ ​ Private og erhverv

​✔ ​ Kvalitetsgaranti

​ Alt indenfor murer - og entreprenørarbejde

Midtjyllands bedste murer & entreprenør

Telefon: 86 87 12 30

Murerarbejde

​Når murerarbejdet skal udføres, bør du vælge en murer med stor erfaring og viden inden for faget, så du sikrer dig et resultat, hvor der er taget højde for både kvalitet, funktionalitet og den flotte æstetiske finish.

Den erfaring og viden finder du hos Nedergaard Murer & Entreprenør. Gennem mange år har vi serviceret en bred vifte af kunder i Fårvang, Silkeborg og omegn med både ”almindeligt” murerarbejde og store projekter.

​Kvalitetsmurerarbejde hver gang​

Vi lægger vægt på kvalitet til fornuftige priser, og vi sætter en ære i at udføre resultater, som vores kunder kan føle sig stolte over at vise frem. Vigtigt er det naturligvis også, at man kan glæde sig over arbejdet hver dag, når man kommer hjem, eller når man møder ind på kontoret.

Grundig dialog om murerarbejdet​

For at opnår den bedst mulige forståelse for dit behov, påbegynder vi aftalen med en god og grundig dialog, så du får præcis den løsning, du ønsker inden for murerarbejde.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på dit næste murerarbejde. Fang os på telefon 86 87 12 30 eller skriv på vores mail snedergaard@mail.dk for at høre mere.​

​Nedergaard Murer & Entreprenør ApS

CVR: 18 62 62 84

Vestervang 14, 8882 Fårvang

​Tlf.: 86 87 12 30

​E-mail: snedergaard@mail.dk