Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Renovering af facade​

Facaden er ofte det første, man ser, når man ankommer til en bygning. Derfor skal den fremstå pænt, så man selv samt eventuelle gæster og kunder får et godt førstehåndsindtryk.

Alt inden for renovering af facade​

Hos Nedergaard Murer & Entreprenør klarer vi en bred vifte af opgaver inden for renovering af facader.

Uanset om det er en lille havemur, der mangler lidt fuge, eller om det er en totalrenovering af en erhvervsbygning, påtager vi os gerne renoveringsopgaven. Hos os er intet for stort eller for småt, når facaden skal renoveres i Silkeborg, Fårvang og hele landet.

Facader med fokus på detaljerne​

Dit behov kommer først, så derfor gør vi meget ud af at skabe en god dialog med dig hele vejen igennem. Både når det gælder renovering af facade og de andre services, vi tilbyder, lægger vi vægt på den gode kvalitet og de små detaljer, så vores kunder kan være sikre på en solid løsning hele vejen rundt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på renovering af facade. Vi ser altid frem til at gå i gang med nye spændende projekter.​

Få et uforpligtende tilbud

​Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Indtast dine oplysninger i formularen og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT​ Os
​- OG FÅ FINGRENE I VORES BROCHURE​

​nedergaard murermester & entreprenør aps

CVR: 18 62 62 84

Vestervang 14, 8882 Fårvang