Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Renovering af kælder​

Har du fugtige vægge i kælderen, skimmelsvamp eller generelt et dårligt indeklima, anbefaler vi, du gør noget ved det, da det kan være skadeligt for dit helbred. Det kræver som regel en renovering af hele kælderen, og her kan du benytte være mangeårige ekspertise.

De bedste materialer til renovering af kælderen​

Vi har været i branchen i mange år, og derfor har vi set lidt af hvert. Derfor ved vi også, man bør handle hurtigt, når man opdager fugtskader. Vi kommer gerne ud til din husstand eller virksomhed og ser på opgaven, så vi kan give den bedst mulige vurdering af renoveringens omfang. Vi kører ud i hele landet fra vores firma i Fårvang nær Silkeborg og udfører renovering af kælder.

Når vi behandler mod fugt anvender vi et særligt materiale til vandtætning og fugtbekæmpelse. Vi anvender kun de bedste midler fra markedets mest rutinerede leverandører, så vi er sikre på den bedst mulige renovering af kælderen.

Alle former for renovering af kælder​

En renovering behøver naturligvis ikke være forårsaget af fugt. Vi renoverer også gerne din kælder, hvis du blot ønsker den udbygget eller andet.

Tag en uforpligtende snak med os på telefon 86 87 12 30 eller skriv til os på snedergaard@mail.dk for at høre mere.

Få et uforpligtende tilbud

​Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Indtast dine oplysninger i formularen og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT​ Os
​- OG FÅ FINGRENE I VORES BROCHURE​

​nedergaard murermester & entreprenør aps

CVR: 18 62 62 84

Vestervang 14, 8882 Fårvang